...

Moto tapaciranje

25 godina iza siveće mašine. Presvukli smo praktično bezbroj sedišta. Radili smo sa prirodnim i veštačkim materijalima – i svime u sredini. Vaš mezimac je u sigurnim rukama.

Presvlačenje sedišta je najbolji način da osvežite svoj motor.

Vrsan profesionalac i uz to prijatan za saradnju. Završio radove i pre roka. Savetovao čak i rešenja povoljnija za klijenta. Zaista sam zadovoljan saradnjom i preporučujem svima - Google recenzija

Posvećenost 100%
Preciznost 100%

Hajde da se upoznamo.

U svetu mototapaciranja nema izazova koji nismo spremni da prihvatimo. Popravka ispucale kože, potpuno presvlačenje sedišta, restauracija oldtimer i drugih starovremskih modela… ma sve! Sa ponosom možemo da kažemo da smo u ovih 25 godina rada napravili saradnju sa preko 2000 klijenata. Sa naglaskom na preko. U jednom momentu smo prestali da brojimo.

Za sve ove godine smo nabavili ogroman broj materijala i opreme za rad. Šta to znači za vas? Da praktično možemo da izvedemo sve što vam padne na pamet. Znamo koji materijali su se pokazali najbolje. Naravno, uvek smo tu i za savet. Nećemo iste stvari preporučiti za svakodnevni motor koji neretko stoji na kiši, i vikend dvotočkaša koji se ne izvozi čak i ako se samo smrklo nebo. 

Nije nam cilj da vam zadovoljimo očekivanja. Bez lažne skromnosti, želimo da ih nadmašimo. Želimo da osetite uzbudjenje kada dodjete da pokupite motor. Pozivamo vas da se pridružite porodici naših zadovoljnih klijenata. Pozovite nas!

5 +
Godina iskustva
1 k
Vozila
0 +
Modela
0 +
Materijala

Zahtevi van spiska

Tokom godina smo se susretali sa svime i svačime. Tu smo da vam pomognemo i sa onim zahtevima van spiska. Ako vam je neko drugi rekao da nešto ne može da izvede - mi smo prava adresa za vas.

Ništa nije nemoguće

Industrija tapaciranja je veća nego što bi se pomislilo na prvi pogled. Tehnike, materijali, oprema… To je široka tema. Uvek ulažemo u znanje tako da smo u korak sa svetom. Kod nas ništa nije nemoguće.

01

Najbolje tehnike

Pratimo sve standarde u industriji kako bismo mogli da radimo i na najosetljivijim delovima motora.

02

Mnoštvo materijala

Imamo veliki asortiman materijala tako da možemo da se uklopimo u svaki detalj.

03

Odlična cena

U moru amaterskih radnji, trudimo se da budemo konkurentni i nudimo povoljne cene.

Zapratite nas na instagramu

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.